Afgeschreven auto’s

Een autodemontage bedrijf houdt zich dagelijks bezig met het uit elkaar halen van oude afgeschreven auto’s. Het zijn meestal schadeauto’s die worden dan ingekocht voor weinig geld. Vervolgens kijken medewerkers naar de auto en beoordelen of de auto aan zijn eind is gekomen en niet meer op de weg mag rijden als dit nou het geval is dat moet de auto afgemeld worden bij het RDW. Als dat gebeurd is dan mag de auto absoluut niet meer op de weg rijden als ze dat toch doen kan het voor veel gevaarlijke situaties zorgen. Als de auto is uitgeschreven gaat het werk beginnen alle nog bruikbare materiaal wordt uit de auto gehaald en gerecycled.

Bijvoorbeeld de banden die ze van de auto halen als die banden nog in goede staat zijn kan het nog hergebruikt worden en levert het geld op, het autodemontagebedrijf kiest er dan voor op de banden te verkopen. in sommige gevallen zijn de banden is zulke slecht staat dat er niks meer mee gedaan kan worden daar wordt het versnipperd en gebruikt voor kunstgraskorrels. ook zitten er vloeistoffen in de auto waar je niks mee kunt doen die worden dan door mensen die er veel verstand van hebben uit het voertuig gehaald en vernietigd. Als alles uit de auto is dat nog gerecycled kon worden en er alleen nog maar ijzer over is wordt het verkocht aan metaalbewerkers die het vervolgens laten omsmelten en andere dingen mee maken.

autodemontage voor afgeschreven auto's

Jouw schade auto

Als jij nou een sloop auto of een schade hebt dat is de kans heel groot dat er heel veel autodemontage bedrijven geïnteresseerd zijn indien de prijs goed is natuurlijk. autodemontagebedrijven kopen niet alleen maar auto’s ze kopen ook andere voertuigen, ze kopen bijvoorbeeld ook oude vrachtwagens motoren en soms wel is tractoren. ze kopen soms wel is gewoon oud ijzer en zelfs andere soorten metalen. Waarom zouden autodemontagebedrijven nou oud ijzer willen kopen dat doen ze omdat ze vaak grote hoeveelheden ijzer afleveren bij een speciaal metaalverwerkingsbedrijf. En krijgen een veel beter prijs ervoor dan dat jij krijgt als je oud ijzer wilt gaan verkopen. Een autodemontagebedrijf is echt heel handig en voorkomt heel veel onnodig verbruik en zorgt er altijd voor dat het maximale uit een auto wordt gehaald. Het kan zelf zou zijn dat autodemontagebedrijf naar jou toe komt om de auto zelf op te halen dan hoef jij het niet eens naar hun te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *